A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720190658.6032.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concurs de idei pentru estetizarea intrarii in CJ si pentru realizarea portalului web al Judetului Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-10-2012, ora 16:28

Concurs de idei pentru estetizarea intrarii in CJ si pentru realizarea portalului web al Judetului Iasi

Articol de Diana Dumitriu

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Cristian Adomnitei vrea sa schimbe imaginea judetului. Pentru asta va investi 10.000 de lei in schimbarea la fata a tuturor intrarilor in judetul Iasi, dar si cea de la institutia pe care o conduce de cateva luni. Cristian Adomnitei a lansat si un concurs destinat studentilor de la Arhitectura dar si tinerilor arhitecti cu varste de pana in 35 de ani. Adomnitei a declarat ca aceasta competitie se va desfasura in perioada 25 octombrie - 26 noiembrie.

Alti 10.000 de lei vor fi alocati de presedintele Consiliului Judetean Iasi pentru alte doua proiecte ce vizeaza schimbarea imaginii intrarii in sediul Consiliului cat si holurile principale, dar si a paginii de pe Internet a institutiei administrative. Ca si in cazul precedent, Adomnitei apeleaza la un concurs, invitati fiind sa participe studenti si tinerii pasionati de webdesign si design interior de la facultatile de Informatica, Automatizari si Calculatoare, Arhitectura, Constructii cat si din alte domenii. Pentru acest din urma concurs se vor acorda sase premii, marele premiu fiind in varsta de 2.000 de lei. Concursul se va desfasura in perioada 1 noiembrie – 22 decembrie.

     
Tag-uri: CJ, Iasi, site, concurs
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii