A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680940.5755.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concurs National de Cultura Generala, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-03-2014, ora 13:10

Concurs National de Cultura Generala, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Ateneul Tatarasi gazduieste sambata, 29 martie, de la ora 15.00 prima etapa a Concursului National de Cultura Generala Iasi – 2014 organizat de Societatea Romana de Trivia si Quiz Iasi. Concursul se organizeaza in aceeasi zi si la aceeasi ora in Bucuresti, Galati si Chisinau.

La Concursul National de Cultura Generala Iasi vor concura echipe de cate patru persoane, folosindu-se un format de prezentare a intrebarilor tip “pubquiz”, patru seturi a cate 25 de intrebari proiectate pe un perete si citite de un moderator. La sfarsitul acestei faze se va intocmi un clasament al echipelor care au raspuns la cel mai mare numar de intrebari iar primele doua vor intra in finala competitiei. Aceasta finala se va desfasura conform formatului IQa, echipelor fiindu-le prezentate 72 de intrebari noi grupate pe 24 de subdomenii a cate trei intrebari fiecare. Punctajul finalei se va aduna cu punctajul etapei anterioare, iar echipa cu cele mai multe puncte va castiga competitia. Intrebarile vor fi din domenii precum arta, stiinta, media, divertisment, stil de viata, sport, istorie s.a.

Intrarea este libera, iar inregistrarea echipelor se face pe pagina de facebook a evenimentului.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii