A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866096.9378.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concurs Europa, MAI aproape 9
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-04-2014, ora 11:00

Concurs Europa, MAI aproape 9

Articol de Alexandra Stefanescu

Biblioteca Judeteana ”Gh. Asachi” Iasi in parteneriat cu Centrul de Informare Europe Direct Iasi, gazduit de Asociatia pentru Ecologie si Dezvoltare Durabila, invita scolile din municipiu si judet sa se inscrie la concursul Europa, MAI aproape 9.

Pentru a celebra Ziua Europei, Centrul de Informare Europe Direct Iasi, impreuna cu Biblioteca Judeteana ”Gh. Asachi” Iasi provoaca elevii din judet la un exercitiu de cunoastere si de comunicare pe teme europene.

Asteptam cel putin 28 de unitati de invatamant care sa intre in acest joc de simulare a statelor membre ale Uniunii Europene si chiar speram sa fie reprezentate si principalele institutii europene. Este felul in care ne-am gandit sa celebram in 2014, anul alegerilor europarlamentare, Ziua Europei. Va fi un efort de cunoastere si de imaginatie pentru echipele participante, dar suntem siguri ca vor oferi un spectacol care va pune in evidenta valorile europene” a afirmat Paul Matei, coordonatorul Centrului de Informare Europe Direct Iasi.

Concursul se va desfasura vineri, 9 mai, incepand cu ora 10,00, la Biblioteca Judeteana ”Gh. Asachi” din Iasi.

Bibliograful Elena Zanet, coordonatorul concursului din partea Bibliotecii, subliniaza privind alegerea locului de desfasurare a concursului: ”Impreuna cu partenerii nostri de la Europe Direct Iasi am considerat ca aici, la biblioteca unde se intalnesc cartile din toata lumea este locul ideal in care scolile din municipiu si judet se pot reuni pentru a celebra Ziua Europei. Mai mult decat un loc, biblioteca incurajeaza orice fel de act de cunoastere, informare si de creativitate, asa ca, in mod firesc vom fi gazda acestui eveniment”.

Inscrierea este deschisa oricarei unitati de invatamant (gradinita, scoala generala, liceu/colegiu) din judetul Iasi care poate participa cu o echipa formata din: 6 elevi + un profesor coordonator + un profesor consultant.

Gradinitele /Scolile/ Liceele se pot inscrie in concurs, prin email, pana pe 28 aprilie, ora 12:00, urmand ca pana la ora 16:00, Biblioteca Judeteana “Gh. Asachi” Iasi si Centrul de Informare Europe Direct Iasi sa publice pe paginile lor de facebook si pe site-uri proprii ordinea intrarii in concurs, precum si tarile atribuite.

Detalii despre concurs, precum si regulamentul acestuia, gasiti pe www.eudirect.ro si pe www.bjiasi.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii