A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834852.3536.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Concert de binefacere la Biblioteca Universitara din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-11-2014, ora 13:49

Concert de binefacere la Biblioteca Universitara din Iasi

Articol de Cristian Amariei
Fundatia Bethany alaturi de orchestra Camerata Anima invita publicul iesean la cea de-a IV-a editie a traditionalului Concert de Binefacere. Acesta va fi organizat pe 26 noiembrie, incepand cu ora 19:00, la Biblioteca Centrala Universitara – sala Aula Magna. Anul acesta, concertul este sustinut de Orchestra Camerata Anima sub dirijarea maestrului George Hariton si cu participarea violoncelistului Filip Papa.

Evenimentul are ca scop strangerea de fonduri pentru sprijinirea copiilor defavorizati din mediul rural cu rezultate foarte bune la invatatura. Valoarea unei invitatii este de 35 lei si constituie donatie integrala pentru scopul social al evenimentului. Rezervarile se pot face la tel. 0232.278.535 sau prin e-mail la: iasi@bethany.ro.

Burse pentru elevi

Toate fondurile obtinute din vanzarea invitatiilor vor fi directionate catre Programul de Burse derulat de Fundatia Bethany din acest an, program care sprijina performanta in educatie pentru copiii din mediul rural. Pe parcursul anului 2014, Fundatia Bethany a sprijinit cu burse in valoare de 150 lei/luna 11 copii din clasele a VII-a si a VIII-a de la scoala Gimnaziala Liteni. Elevii care au finalizat clasa a VIII-a au avut rezultate foarte bune la examenul de capacitate din acest an, in prezent fiind toti elevi la licee din Iasi si Harlau. Editia de anul acesta continua traditia concertelor de iarna organizate in scop caritabil de Fundatia Bethany prin care iesenii sunt invitati sa se implice in ameliorarea unei probleme stringente la nivelul comunitatii rurale.

Sursa: curierul-iasi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii