A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719988061.8172.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Comerciantii ieseni in atentia politistilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-08-2014, ora 10:12

Comerciantii ieseni in atentia politistilor

Articol de Ana-Maria Onofrei

Pe data de 11 august, intre orele 07.00-10.00, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Ciurea, au actionat in targul agro-alimentar din comuna Scanteia, judetul Iasi si unitatile comerciale de pe raza comunei Scanteia, pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilicite cu produse agroalimentare sau provenite din contrabanda, fapte ce aduc prejudicii importante bugetului de stat si climatului de ordine si siguranta publica.

In cadrul acestei actiuni a fost verificata legalitatea desfasurarii actelor de comert si s-a avut in vedere depistarea persoanelor urmarite in temeiul legii.

Potrivit IPJ Iasi, „S. Costica, de 43 ani, din judetul Vaslui, a oferit spre vanzare in targul-obor din Scanteia, judetul Iasi, porcine, fara documente prevazute de legislatia sanitar veterinara in vigoare, fiind sanctionat contraventional in conformitate cu H.G. nr.984/2005 rep, cu amend in valoare de 600 lei.”

Au fost controlate 18 unitati comerciale si15 autovehicule. Au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3.500 lei.

Foto: curierul-iasi.ro

     
Tag-uri: iasi, control, comercianti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii