A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727689069.3878.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Comerciantii din Siraj isi vor vinde marfa in corturi amplasate in parcarea complexului comercial
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-04-2012, ora 15:51

Comerciantii din Siraj isi vor vinde marfa in corturi amplasate in parcarea complexului comercial

Articol de Madalina Irimia

Prefectul Dragomir Tomaseschi s-a intalnit in cursul zilei de astazi, 20 aprilie, cu reprezentantii societatilor care isi desfasurau activitatea in spatiul administrat de ICRTI. Intalnirea a avut ca scop identificarea solutiilor pentru atenuarea urmarilor generate de incendiul de saptamana trecuta .

La intrevedere au mai participat Gabriela Vasilache – director AJOFM, Valerica Andronache – seful Inspectoratului de Stat in Constructii si Mirel Diaconu – directorul ICRTI.

Deoarece in urma incendiului, o mare parte din cei 300 de comercianti au ramas fara posibilitatea desfasurarii activitatii, prefectul i-a solicitat primarului municipiului Iasi punerea la dispozitia comerciantilor a corturilor detinute de primarie, pentru ca acestia sa poata functiona provizoriu in parcarea ICRTI, pana la reconstructia cladirii.

De asemenea, colonelul Dan Iamandi, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi Iasi, a hotarat punerea la dispozitia comerciantilor a corturilor detinute de ISU in scopul sprijinirii activitatii comerciantilor afectati de incendiu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii