A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720215917.9532.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Colindaruim, un miracol implinim”- Licitatia caritabila a studentilor de la specializarea Marketing, anul III, FEAA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-12-2012, ora 17:00

“Colindaruim, un miracol implinim”- Licitatia caritabila a studentilor de la specializarea Marketing, anul III, FEAA

Articol de Diana Dumitriu

Evenimentul, la care lucreaza peste 120 de voluntari, se va desfasura luni, 17 decembrie, ora 13:00, la amfiteatrul B1, in Universitatea Alexandru Ioan Cuza si va fi onorat de prezenta a circa 300 de invitati: parinti, rude, prieteni, comunitatea de afaceri . Dedicam acest intreg pentru a ajuta o familie aflata in pragul subzistentei.

Doi adulti, dintre care doar unul aducator de venit, parinti a 10 copii, dintre care 7 minori, de la 2 la 17 ani, locuiesc in conditii grele intr-o singura incapere dintr-o casa insalubra si darapanata. Dar iubirea de familie face ca aceasta casa sa fie un camin. Deocamdata este un camin rece si tocmai de aceea ne dedicam implinirii unui miracol. La licitatie vom oferi spre vanzare obiecte realizate de studenti si chiar de beneficiari. Acest gest umanitar va fi dublat de un amplu efort de strangere de bunuri necesare ridicarii familiei la un alt nivel de trai”, informeaza organizatorii.

Intrebati despre dorintele lor, ambii parinti si-au dorit in primul rand doua locuri de munca permanente. Apoi, materiale de constructie pentru repararea casei. Dupa care, obiecte foarte necesare gospodariei , hrana si imbracaminte pentru copii lor.

Donatiile si banii obtinuti vor fi folositi pentru reparatiile casei, frigider, lemne pentru iarna, realizarea unui control medical pentru fetita cea mica de doi ani, cumpararea unor alimente, haine, jucarii, rechizite.

Prin intermediul dumneavoastra speram sa sensibilizam opinia publica la problemele sociale ale acestei familii nevoiase, astfel incat sa contribuim la viitorul lor mai bun, aducand in viata lor miracolul comuniunii”, sustin organizatorii.

Foto: infopagina.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii