A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817817.501.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Colegiul I. C. Stefanescu - implicat in proiecte educative de anvergura
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
18-12-2012, ora 15:58

Colegiul I. C. Stefanescu - implicat in proiecte educative de anvergura

Articol de Madalina Irimia

Colegiul Tehnic „Ioan C. Stefanescu” Iasi in parteneriat cu „DOREA EDUCATIONAL INSTITUTE” din Cipru deruleaza doua proiecte: „I am an EU citizen” si „Empowering Youth Participation in EU”, cu finantare prin programul „Tineret in actiune”, in parteneriat cu institutii din Cipru, Grecia, Italia, Lituania, Estonia, Polonia, prin actiunea 1.1. Schimb de tineri si 1.3. Democratie participativa.

Proiectele se vor desfasura in perioada 01.02.2013-31.01.2014. Elevii participanti, in numar de 16, vor fi implicati in actiuni de constientizare a status-ului lor pe piata muncii, a somajului in contextul european, a persoanelor dezavantajate.

Pe parcursul derularii proiectelor, tinerii participanti vor cauta impreuna solutii pertinente, adaptate tarilor partenere, pentru reusita in plan social, vor dezvolta relatii de prietenie si de cunoastere a culturii si traditiilor europene.

Foto: ziare-pe-net.ro

     
Tag-uri: colegiu, proiecte, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii