A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866187.753.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cod galben de ninsoare si viscol la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-12-2012, ora 16:12

Cod galben de ninsoare si viscol la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Avand in vedere atentionarea ISU Iasi cod galben – precipitatii sub forma de ninsoare, intensificare vant 50-60 km/h, viscol in intervalul 15.12.2012 ora 18.00 – 17.12.2012 ora 10.00, Consiliul Judetean Iasi a informat toti primarii din Judetul Iasi (telefonic, prin fax si email) despre prevenirea unor situatii grave si luarea mai multor masuri cu caracter urgent.

In paralel, inca de dimineata, Presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei, impreuna cu Daniel Minciuna, Directorul Directiei Judetene de Administrare a Drumurilor si Podurilor, participa la activitatea de deszapezire a drumurilor judetene. „Am informat toti primarii din judet pentru a lua masurile care se impun in astfel de situatii. Sunt masuri care trebuie luate de urgenta. Personal am fost pe traseul Voinesti – Mogosesti - Iasi, iar in prezent sunt pe drumul Podu Iloaiei – Romanesti, o zona care mereu are probleme atunci cand ninge. In circa o ora acest drum va fi deszapezit complet. Vom ramane in teritoriu pentru a ajuta locuitorii din judet”, a declarat Cristian Adomnitei.

Masurile transmise catre primari sunt activarea comandamentului local pentru situații de urgența si instituirea serviciului de permanenta la primarii, anuntarea prin toate mijloacelor posibile a tuturor locuitorilor unitatii administrativ – teritoriale in legatura cu aceste fenomene meteorologice, aprovizionarea cu alimente neperisabile si apa potabila a tuturor unitatilor comerciale si institutiilor publice, verificarea mijloacelor de deszapezire si la nevoie punerea lor in functiune pentru deblocarea drumurilor si cailor de acces, asigurarea conditiilor pentru accesul ambulantelor, autospecialelor P.S.I. si a altor mijloace de interventie in situatii de urgenta, monitorizarea si facilitarea transportului persoanelor cunoscute ca fiind suferinde de boli cronice (in special persoanele dializate) catre Municipiul Iasi/spitalele arondate sau cat mai aproape de un drum european, național sau județean. Totodata vor fi avute in vedere femeile insarcinate, persoanele izolate sau greu transportabile.

Foto: agenda.ro

     
Tag-uri: cod galben, Iasi, viscol
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii