A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719645250.8085.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Clujean la volanul unui autoturism pentru care a prezentat un document fals
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-03-2013, ora 15:46

Clujean la volanul unui autoturism pentru care a prezentat un document fals

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera au depistat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni un cetatean roman care a prezentat la controlul de frontiera un document fals pentru autoturismul pe care il conducea.

In ziua de 19 martie a.c., in jurul orei 14.17, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, cetateanul roman Adrian H., in varsta de 39 de ani, domiciliat in municipiul Cluj-Napoca, conducand un autoturism marca VW Polo, inmatriculat in Italia. La solicitarea politistilor de frontiera Adrian H. a prezentat si certificatul de inmatriculare emis in Italia. Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea stiker-ului, care atesta perioada de valabilitate a inspectiei tehnice periodice, aplicat pe certificatul de inmatriculare prezentat la control politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca acesta nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals. Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerile legale”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii