ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-03-2014, ora 15:43

Clubul Lady la Biblioteca Judeteana Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Sambata, 8 martie, de la ora 11, Biblioteca Judeteana Iasi organizeaza prima intalnire a Clubului Lady, la care pot participa, gratuit, doamne si domnisoare de orice varsta. Programul isi propune sa ofere publicului feminin un prilej informal de socializare, invatare si implicare in activitati creative, prin intalniri lunare, la biblioteca.

Doamnele vor primi sfaturi practice si vor putea discuta cu specialisti in domenii cum ar fi: cosmetica, nutritie, sanatate si psihologie. Alte intalniri vor include ateliere pe teme legate de hobby-uri, bune maniere, educatie financiara etc.

Participarea la intalniri este gratuita pentru utilizatorii inscrisi la Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi. Doamnele si domnisoarele interesate sunt rugate sa completeze formularul tiparit de la Centrul de Inscrieri al bibliotecii (de la sediul Central, din Bd. Stefan cel Mare nr. 8-10) sau formularul online, disponibil pe site-ul bibliotecii (bjiasi.ro). Informatii suplimentare la tel: 0723512324 sau la adresa de e-mail: clubladybjiasi@gmail.com

     
Tag-uri: club, femei, biblioteca, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii