A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719987284.6076.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ciuhodaru vrea imunitate zero pentru parlamentari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
18-01-2013, ora 18:11

Ciuhodaru vrea imunitate zero pentru parlamentari

Articol de Diana Dumitriu

Doctorul Tudor Ciuhodaru cere liderilor USL sa nu mai obstructioneze justitia si sa elimine imunitatea parlamentarilor. Deputatul considera ca deputatii si senatorii trebuie sa raspunda in fata legii ca orice cetatean.

,,Majoritatea USL doreste sa-si ascunda parlamentarii de justitie. ,,Corb la corb nu-si scoate ochii”. S-a vazut asta chiar de la primul vot din parlament cand au refuzat ridicarea imunitatii colegului de partid. Noul statut al deputatilor ridica un zid de nepatruns in fata justitiei prin transformarea parlamentului intr-un tribunal in care majoritatea USL sa-si judece cu ,,celeritate” parlamentarii. Nu vad de ce pentru aceleasi fapte alesii ar trebui sa aiba parte de un tratament preferential in fata justitiei dar, cu totii putem vedea de ce liderii USL isi doresc asta. Solicit domnilor Ponta si Antonescu ca parlamentarii sa aiba imunitate doar pentru opiniile politice si pentru cum voteaza. Pentru orice altceva sa fie trasi la raspundere ca orice cetatean“, a declarat Tudor Ciuhodaru.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii