A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727598559.8526.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Citeste in aer liber pe terasa Carturesti din Palas Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-07-2013, ora 15:07

Citeste in aer liber pe terasa Carturesti din Palas Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

De astazi inainte se poate citi si in aer liber la Carturesti Palas. Am pregatit un meniu de vara delicios si o biblioteca simpatica pentru cei ce vor sa incerce lectura pe iarba verde.

Mobilierul este realizat 100% din materiale reciclate din depozitul unui institut de proiectari din Ploiesti si depozitul “Carturesti” din Bucuresti. Piesele au rezultat din hibridizarea a sase plansete pe structura din fonta cu un birou de corian, cateva rafturi de biblioteca si alte resturi de lemn. Pentru una dintre mese (preferata noastra), blatul a fost realizat din mostre de ceramica, dintrun catalog al unei colectii iesite din productie.

AUTORI: POINT4, Radu Enescu, Stefan Pavaluta, Justin Baroncea

CONSTRUCTOR: LOR’INSTAL CONSTRUCT

Powered by HIGHBERG SOLUTION

Atmosfera este colorata de mobilierul urban realizat de artista ieseanca Irina Grosu care aduce ca noutate o interpretare libera a formei ce se integreaza in contextul spatiului public si propune o corelare a esteticii cu functionalitatea. In scopul familiarizarii publicului cu piesele de arta, formele sunt realizate in urma unui studiu antropometric si impreuna creeaza un ansamblu coerent.

     
Tag-uri: terasa, Carturesti, Palas, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii