A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865193.5352.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ciricul, inaugurat pe 1 mai. Vezi tarifele aici!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-04-2013, ora 17:35

Ciricul, inaugurat pe 1 mai. Vezi tarifele aici!

Articol de Alexandra Stefanescu

Primarul Gheorghe Nichita a anuntat astazi ca pe 1 mai va avea loc inaugurarea Ciricului. In perioada 1-10 mai iesenii vor avea acces gratuit la barci, hidrobiciclete si la toate celelalte facilitati oferite de baza de agrement. Dupa data de 10 mai se vor aplica taxe.

Chiar daca mai avem de lucru cred ca cea mai mare parte din ceea ce s-a facut la Ciric poate fi destinat cetatenilor Iasului. Este primul proiect major realizat din fonduri europene pe care il putem pune in functiune pentru beneficiul iesenilor. Nu vom face sarbatoarea de 1 Mai cu bere si mici ci doar vom inaugura acest complex de agrement. De pe 1 mai pana pe 10 mai va fi fara plata iar de pe 10 mai toate aceste activitati vor fi cu plata si ma refer aici la inchirierea de barci, hidrobiciclete si altele. In acest moment nu se mai deverseaza apele uzate, WC-urile publice care erau ale privatilor in Ciric. Ciricul a fost curatat, decolmatat. Cand am golit lacul am infundat toate aceste canalizari care dadeau spre lac. Vom avea 30 de barci pentru inchiriere si 10 hidrobiciclete, 30 de gratare montate in zonele de picnic. Terenurile de minigolf sunt in functiune, exista pista de biciclisti pe ambele maluri. Piscinele vor fi umplute atunci cand temperatura de afara ne va permite. Celelalte lucrari precum zona de escalada, zona de paintball, zona de catarare in copaci si locurile de joaca pentru copii urmeaza si fie finalizate si mai apoi vor fi date in functiune. Cred ca pana in toamna vom finaliza si cele 100 de locuri de parcare si terenul de tenis si terenurile multifunctionale. La Ciric se deschid 45 de locuri de munca din care 11 permanente mai exact se va lucra si pe timp de iarna”, a declarat Gheorghe Nichita.

Tarifele percepute la baza de agrement Ciric:

Foto: calatorii.myfreeforum.ro

     
Tag-uri: Ciric, Iasi, inaugurare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii