A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816244.234.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ciricul a fost astazi inaugurat (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-05-2013, ora 15:01

Ciricul a fost astazi inaugurat (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Municipalitatea ieseana a inaugurat astazi baza de agrement Ciric. Pana pe 10 mai, iesenii pot beneficia in mod gratuit de plimbarile cu barca sau hidrobicicleta, de partide de minigolf sau de gratare.

Complexul de agrement dispune de piste de biciclisti, fantani arteziene, plaje si piscine, activitati agrement (locuri de joaca copii, zid de escalada, echipament de simulare si structuri gonflabile, plimbare in copaci), terenuri de sport, debarcadere si pontoane pentru barci si hidrobiciclete, telescaun.

Proiectul „Zona de agrement Ciric” a demarat in luna martie 2010 cu obiectivul principal de a valorifica potentialul turistic al lacurilor de acumulare Ciric I si II si a zonei impadurite limitrofe. Fondurile necesare lucrarilor au fost asigurate prin cofinantare intre Uniunea Europeana si Primaria Iasi. Reabilitarea, reorganizarea si crearea de noi amenajari au vizat o suprafata impresionanta, de peste 21 de hectare. Valoarea totala a proiectului a fost de peste 47 milioane lei, o mare parte din aceste fonduri fiind acoperite de finantarea europeana nerambursabila.

     
Tag-uri: inaugurare, Ciric, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii