A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675008.3053.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Circulatie ingreunata din cauza crengilor inghetate cazute pe carosabil, pe DN 24
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-12-2014, ora 08:47

Circulatie ingreunata din cauza crengilor inghetate cazute pe carosabil, pe DN 24

Articol de Cristian Amariei
Circulatia pe Drumul National 24, intre Iasi si Vaslui, se desfasoara cu dificultate din cauza crengilor inghetate care se prabusesc pe carosabil. Politistii de la Rutiera si angajatii de la Directia Silvica spun ca este pentru prima oara cand se confrunta cu un astfel de fenomen. Pe o distanta de aproape 6 kilometri soseaua e impanzita de astfel de capcane. Astfel incat, sigura solutie la care s-au gandit sa apeleze autoritatile este sa taie copacii de pe marginea drumului.

Angajatii de la Drumuri Nationale, impreuna cu cei de la Directia Silvica au taiat copacii de pe marginea drumului, dupa ce soferii au reclamat ca sute de crengi inghetate au cazut pe sosea si astfel traficul se desfasoare in conditii de risc major. Cu atat mai mult cu cat si vizibilitatea pe Drumul National 24 era extrem de redusa din cauza cetii.

Comisar sef Liviu Zanfirescu, seful Serviciului Rutier Iasi: "S-a inregistrat un fenomen de ceata densa cu vizibiltate sub 50 de kilometri la ora si chiciura, astfel ca foarte multi copaci din zona impadurita cadeau, efectiv se prabuseau pe Drumul National."

"Este un fenomen cu care nu ne-am mai confruntat pana acum, vedeti din cauza ploii si a inghetului s-a format chiciurea care a ingreunat foarte mult ramurile si s-au produs rupturi. A fost blocat drumul si in continuare sunt arbori care prezinta pericol daca nu ii doboram," a declarat Corneliu Parascan, directorul Directiei Silvice Iasi.

Politistii de la rutiera au fost nevoiti sa blocheze circulatia de mai multe ori, pentru ca drumarii sa poata curata partea carosabila. Nicio masina nu a fost avariata, dar politistii recomanda soferilor sa nu circule cu viteza.

Sursa: digi24.ro
Foto: ro.stiri.yahoo.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  02.07.2017 00:06

wh0cd791409 otc cipralex order lipitor Buy Actos Online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii