A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720209417.1461.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cine descopera: „Titeuf” de Zep
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

CULTURA
17-01-2012, ora 11:04

Cine descopera: „Titeuf” de Zep

Articol de Madalina Irimia

Miercuri , 18 ianuarie, de la ora 16.00, va avea loc la Centrul Cultural Francez proiectia filmului de animatie „Titeuf” de Zep.

Zep, creatorul lui Titeuf, s-a nascut in Elvetia, in 1967. Absolvent al Scolii de Arte decorative din Geneva, isi face debutul cu mici istorioare pentru revista "Zizou". Zep se face remarcat in 1992 de Editura Glenat , prin personajul sau Titeuf, acesta fiind pentru el si inceputul consacrarii. Succesul fulgurant al eroului sau este datorat, cu siguranta, faptului ca acest personaj se adapteaza pefect copiilor intre 8 si 12 ani.

Titeuf si colegii sai de scoala sunt foarte curiosi si incearca sa inteleaga singuri ceea ce adultii nu le pot explica: viata, moartea, armele nucleare, sexul etc. Desenul animat abordeaza cu umor atat viata lui Titeuf si a prietenilor sai, cu toate problemele si intrebarile pe care si le pun adesea cu candoare, cat si numeroase teme de actualitate. Titeuf se bucura in prezent de un succes mondial, in mare parte datorat difuzarii sale pe TV5 Monde.

     
Tag-uri: CCF, film, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii