ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-06-2013, ora 11:04

Cinci tineri din Iasi sunt urmariti penal pentru ca au furat, vandut si dezmembrat o masina

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 4 iunie, politistii ieseni au fost sesizati de L. Florin, de 25 ani, din judetul Vaslui, despre faptul ca in perioada 2 – 4 iunie, persoane necunoscute i-au furat autoturismul, ce se afla intr-o parcare din municipiul Iasi, prejudiciul cauzat fiind de 12 000 lei.

In urma investigatiilor si cercetarilor efectuate de politisti, a rezultat ca in noaptea de 03/04.06.2013, S. Andrei, M. Adrian, B. Constantin si C. Gheorghita s-au deplasat in zona unde era parcat autoturismul, iar M. Adrian l-a sustras si l-a condus pina in zona CUG. In ziua de 04.06.2013 tinerii au vandut autoturismul catre C. Ciprian, aducandu-i la cunostinta ca este furat, cel din urma dezmembrandu-l in perioada imediat urmatoare.

In cauza a fost inceputa urmarirea penala fata de M. Adrian, sub aspectul savarsirii infractiunii de Furt calificat, S. Andrei sub aspectul savarsirii infractiunii de Instigare la furt calificat, B. Constantin si C. Gheorghita, sub aspectul savarsirii infractiunii de Complicitate la furt calificat si C. Ciprian sub aspectul savarsirii infractiunii de Tainuire. Fata de S. Andrei si M. Adrian s-a emis ordonanta de retinere pentru 24 ore urmind ca in cursul zilei de 14 iunie a.c. sa fie prezentati Parchetului cu propuneri legale”, anunta IPJ Iasi.

Foto: ziarulapulum.ro

     
Tag-uri: furt, masina, Iasi, IPJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii