A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728110460.4371.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cinci premii studentesti la olimpiada de economie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
17-05-2012, ora 11:54

Cinci premii studentesti la olimpiada de economie

Articol de Madalina Irimia

Noua studenti de la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor au obtinut rezultate de exceptie la Olimpiada Nationala a Studentilor Economisti.

Padurariu Alexandru, student in anul al II-lea, este castigatorul sectiunii de Administratie publica a olimpiadei, fiind distins cu Marele Premiu “Mihail Manoilescu”, pentru lucrarea "Analiza datoriei publice si implicatii ale acesteia in contextul actual."

La aceeasi sectiune, premiile al II-lea si al III-lea au fost obtinute tot de studenti de la FEAA. Astfel masteranzii Alexandra Hutu si Mihnea Atesoae, au fost pe locul al II-lea cu lucrarea "Analiza stadiului implementarii e-Guvernarii in primariile de comuna din Romania". Premiul III a fost obtinut de Marianina Trandafir si Cristian Martisca, studenti in anul II la Master, cu lucrarea Autonomia financiara locala in Romania – o abordare proactiva.

La sectiunea Administrarea Afacerilor, masterandele Dana-Ioana Gainaru si Alecsandra Borcea au obtinut Premiul special al juriului “Stefan Marza” cu lucrarea "Stii cat de profitabil este restaurantul tau?"

La sectiunea Contabilitate si informatica de gestiune, doua studente din anul al II-lea au fost premiate pentru creativitate. Distinctia a fost acordata pentru lucrarea "Studiu comparativ privind sistemul simplificat de contabilitate si reglementarile contabile conforme cu Directivele Europene", realizata de Alina Taran si Florentina Sucila.

Olimpiada Nationala a Studentilor Economisti s-a desfasurat in perioada 4-6 mai si a fost organizata de Asociatia Facultatilor de Economie din Romania - AFER.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii