ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-07-2015, ora 12:47

Chrysler fara drept de circulatie in Romania, oprit in Vama Albita

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita ITPF Iasi au intocmit dosar penal pe numele unui cetatean roman, care conducea un autoturism marca Chrysler ce nu avea drept de circulatie pe drumurile publice din Romania.

Pe 18 iunie, in jurul orei 18.00, la Vama Albita din cadrul ITPF Iasi, s-a prezentat la controlul de frontiera, cetateanul roman Grigorii M., in varsta de 56 de ani, conducand un autoturism marca Chrysler, inmatriculat in Italia.

La controlul de frontiera, politistii au constatat ca autoturismul mai sus mentionat nu are drept de circulatie pe drumurile publice din Romania, deoarece are inspectia tehnica periodica expirata din 2011, iar proprietarul nu detine o asigurare tip carte verde valabila eliberata pentru autovehicul.

Barbatul a declarat ca nu a efectuat verificarea tehnica a autoturismului si nici nu si-a procurat o asigurare tip carte verde pentru autoturismul in cauza intrucat a asteptat ca autoritatile italiene sa-i reinnoiasca cartea de identitate.

Pe numele acestuia, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat, care nu are drept de circulatie in Romania.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii