A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719861937.5986.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Certificat de inmatriculare falsificat descoperit de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-01-2013, ora 15:18

Certificat de inmatriculare falsificat descoperit de politistii de frontiera ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penala unui barbat care conducea un autoturism, pentru care a prezentat la control un certificat de inmatriculare falsificat.

In ziua de 2 ianuarie , in jurul orelor 21.10, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de iesire din tara, Gheorghe S., barbat cu dubla cetatenie romana si moldoveana, in varsta de 31 ani, conducand un autoturism marca Audi. Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea stickere-lor de inspectie tehnica periodica aplicate pe certificatul de inmatriculare apartinand autoturismului prezentat la control, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare ocazie cu care au constatat ca acestea nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice. Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de “ uz de fals”, ce urmeaza a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale”, a declarat inspectorul principal de politie LAZAR DENIS.

     
Tag-uri: masina, IJPF, fals, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (2)  
cristi,  03.01.2013 17:40

Doamna sau Domnisoara Alexandra Stefanescu dati va rog toate detaliile Inmatriculat in ce tara? Mai putin ma intereseaza ca barbatul are dubla cetatenie si care anume. Daca tot scrieti un articol asumati-va raspunderea asupra lui .

   
stef,  03.01.2013 15:37

oare e singurul, unii ajung pana in Germania cu numere false!!! Ar trebui luate mai multe masuri de siguranta, si fac si transport de persoane cu ele!!!

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii