A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830219.7672.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Certificat de inmatriculare fals descoperit de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-02-2013, ora 15:28

Certificat de inmatriculare fals descoperit de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penala unui barbat care conducea un autoturism, pentru care a prezentat la control un certificat de inmatriculare fals.

In ziua de 22 februarie, in jurul orelor 11.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman Costel M., in varsta de 32 ani, conducand un autoturism marca Mercedes Benz, inmatriculat in Spania. Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inmatriculare prezentat la control, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare ocazie cu care au constatat ca acesta nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic. Politistii de frontiera au intocmit celui in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals, ce urmeaza a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Lazar.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale.

Foto: manager.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii