A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727759916.3119.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cersetorii si tiganii s-au ingramadit la Masa Pelerinilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-10-2012, ora 16:23

Cersetorii si tiganii s-au ingramadit la Masa Pelerinilor

Articol de Diana Dumitriu

Tiganii si cersetorii din Iasi s-au imbulzit si in acest an la ”Masa pelerinilor” oferita de autoritatile iesene cu prilejul Hramului Sf. Cuv. Parascheva. Asezati strategic printre pelerinii care abia se inchinasera la raclele Sf Parascheva si Sf Teofil, cel nebun dupa Hristos, tiganii veniti cu toti membrii familiei au reusit sa fenteze vigilenta politistilor asezandu-se de mai multe ori la rand pentru a manca sau a-si indesa in sacosele special pregatite sarmale, prajituri, colaci sau mere.

Nu le-au displacut nici vinul, berea sau sucul. In lipsa unor sticle adecvate au fost nevoiti sa se multumeasca cu mancarea aruncata de-a valma in sacosele de plastic. Din cauza aglomeratiei mari, la un moment dat jandarmii abia reuseau sa tina in picioare gardurile de protectie. Anul acesta, unitatile subordonate Primariei au oferit 70.000 portii de sarmale, colaci, prajituri, mere, dar si 900 de litri de bere, 500 de litri de vin si 400 de suc.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: masa, pelerini, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii