A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818492.0317.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Centrul Cultural Multifunctional pentru Varsta a Treia din Iasi lanseaza o noua serie de cursuri in 2014
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-02-2014, ora 15:23

Centrul Cultural Multifunctional pentru Varsta a Treia din Iasi lanseaza o noua serie de cursuri in 2014

Articol de Alexandra Stefanescu

Anul trecut, peste 50 de persoane s-au inscris la cursurile noaste de calculatoare si limbi straine. Noul an vine cu o oferta mult mai bogata. Pe langa engleza si franceza, cei de varsta 50+ sunt asteptati sa invete si sa descopere tainele culturii si civilizatiei italiene, germane si spaniole.

Cursantii vor exersa notiuni de gramatica, vor face conversatii, va fi prezentat si un vocabular tematic util care va permite facilitarea comunicarii in diverse situatii (calatorii, magazine, muzee etc). La cursurile de calculatoare seria este completa, inscrierile se vor face pentru seria urmatoare. Sedintele se vor desfasura bisaptamanal si vor incepe cu data de 17 februarie. Profesorii sunt tineri voluntari ai centrului, seriosi, deschisi si prietenosi, care vor sustine cate zece intalniri pentru fiecare curs, bisaptamanal, in sedinte de cate 90 de minute fiecare.

Inscrierile pentru persoanele interesate se efectueaza in perioada 6 februarie – 15 februarie la Centrului Cultural Multifunctional pentru Varsta a Treia din Iasi, cu sediul in strada Strapungeri Silvestru, nr. 28, langa Sectia de Politie, nr.2, intre orele 10.00 – 11.00. Sau la numarul de telefon: 0744706801 si 0232.212.835.

Toate aceste cursuri sunt realizate potrivit cerintelor seniorilor care ne-au vizitat la centru si ne-au solicitat o serie de activitati utile pentru readucerea in viata sociala si culturala activa a persoanelor de varsta a treia. Pentru inscrieri si informatii suplimentare legate de activitatile centrului va rugam sa accesati paginile noastre: https://www.facebook. com/centrulculturalmultifunctionalpentruvarstaatreia, blog/noutati: ccmvtiasi.wordpress.com, e-mail:ccmvt_2010_iasi@yahoo.com”, anunta reprezentantii centrului.

Foto: footage.shutterstock.com

     
Tag-uri: centru, Iasi, cursanti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii