A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664436.6112.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Centru de consultanta pentru asociatiile de proprietari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-11-2013, ora 12:56

Centru de consultanta pentru asociatiile de proprietari

Articol de Madalina Irimia

Primaria Iasi va crea un centru special destinat consultantei asociatiilor de proprietari. Acesta ar urma sa fie infiintat in spatiul unui punct termic din cartierul Cantemir. Amenajarea spatiului va fi facuta de municipalitate. Aici, specialistii Primariei vor oferi consultanta juridica, financiara si suport tehnic pentru administrarea asociatiilor de proprietari.

In cadrul centrului, locatarii si administratorii se vor putea informa in legatura cu legislatia in domeniu si procedurile corecte de repartizare a cheltuielilor in cadrul condominiului. Actiunile ce urmeaza sa fie implementate au reiesit in urma discutiilor din cadrul Comitetului Operational care reuneste reprezentantii Primariei, ai Dalkia Termo Iasi, ai ANRSC, ai administratorilor de asociatii si ai firmelor de repartitoare. „Exista numeroase probleme si incercam sa responsabilizam administratorii pentru a se implica mai mult in viata condominiului, sa nu se limiteze doar la defalcarea cheltuielilor. Am propus demararea de verificari ale instalatiilor interioare ale blocurilor, instiintarea proprietarilor cu centrale de apartament ca trebuie periodic sa le faca revizia tehnica. In plus se constata la nivelul asociatiilor de proprietari lipsa planurilor de masuri in cazul situatiilor de urgenta. Nu exista planuri de evacuare si nici dotarile necesare pentru stingerea incendiilor”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii