ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
13-03-2014, ora 11:17

Centru de Reusita Universitara inaugurat la USAMV Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri, 14 martie, la ora 10, va avea loc inaugurarea Centrului de Reusita Universitara (CRU) al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi, in cladirea principala, etajul al II-lea.

CRU USAMV Iasi face parte dintr-o retea regionala de Centre de Reusita Universitara, proiect initiat de Agentia Universitara a Francofoniei – Biroul Europa Centrala si Orientala (AUF-BECO). CRU are ca obiectiv specific punerea la dispozitia universitatii beneficiare a unui spatiu didactic dotat cu resurse pedagogice si echipament tehnic de varf (tabla interactiva EInstruction Touchboard cu videoproiector, laptopuri, sistem de videoconferinta), in scopul modernizarii procesului didactic, a cresterii atractivitatii ofertei universitare francofone si a sporirii vizibilitatii actiunilor francofone locale.

AUF-BECO doteaza anual centrele cu resurse didactice clasice si inovatoare si organizeaza sesiuni de formare continua a responsabililor de CRU. Centrul de Reusita Universitara al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” din Iasi va gazdui activitati francofone, conform unui program anual.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii