ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-11-2013, ora 12:03

Cei mai tari sahisti din Romania vin la Iasi, la finalele Campionatului National

Articol de Madalina Irimia

Primaria Iasi, impreuna cu Federatia Romana de Sah, Asociatia Judeteana de Sah Iasi si Universitatea Tehnica Gh. Asachi Iasi, organizeaza in perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2013 Finalele Campionatului National de Seniori si Senioare la trei probe: Sah Rapid, Sah Blitz si Dezlegari probleme.

La competitie vor participa cei mai importanti jucatori ai tarii, dar si ai Iasului. CS Politehnica Iasi se va prezenta cu marea maestra internationala Irina Bulmaga, cu maestrul international Vladimir Danilov, maestra internationala Camelia Ciobanu si maestrul Fide Vlad Ungureanu, sperand sa aduca Iasului cat mai multe medalii. Turneul final de la Iasi reprezinta o sansa si pentru copii sa-si testeze valoarea cu cei mai buni jucatori din tara.

Competitia se va desfasura in Sala Mare a Primariei, incepand de vineri, ora 14.00, cu proba de dezlegari. De la ora 16.00 va incepe proba de sah rapid cu primele doua runde, pentru ca aceasta sa se incheie sambata cu celelalte 7 runde. Duminica, de Ziua Nationala, sahistii se vor intrece la proba de blitz – 3 minute plus 2 secunde pentru fiecare mutare, iar la ora 12.30 va avea loc festivitatea de premiere a celor trei probe.

Foto: bihon.ro

     
Tag-uri: campionat, sah, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii