ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-09-2012, ora 11:09

Cei mai importanti fermieri din Regiunea de Nord Est, asteptati la Iasi

Articol de Diana Dumitriu

Prima editie a Festivalului Naturii si Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM reunesc, in perioada 27-30 septembrie, cei mai importanti fermieri din intreaga Regiune de Nord-Est. Cele doua evenimente se vor desfasura simultan, la Centrul Expozitional Moldova, si au posibilitatea de a readuce potentialul agricol al Regiunii de Nord-Est in atentia intregii tari.

Evenimentele, organizate in parteneriat cu consiliile judetene din zona Moldovei, vorreuni peste 100 dintre cei mai importanti expozanti din domeniul agricol si agrozootehnic, ale caror standuri vor fi admirate de publicul format din specialisti in domeniu, interesati de stabilirea unor noi contacte de business, fermieri care vor sa afle cele mai noi aparitii pe piata de profil si locuitori ai Regiunii de Nord-Est care vor veni sa achizitioneze produsele de care au nevoie si sa se distreze impreuna cu familia si prietenii la o sarbatoare fara precedent in zona.

Editia de anul acesta este divizata in trei categorii, AGRO FARMA - Targul pentru agricultura, masini si utilaje agricole, unde vor fi prezenti dealeri de utilaje, tractoare, tractoare si masini agricole, furnizori de solutii pentru depozitarea si transportul cerealelor, furnizori de echipamente si solutii pentru zootehnie, de bulbi, seminte si material saditor, dar si banci cu oferte specializate pentru credite agricole. A doua categorie, AGRO ALIMENTA - Targul pentru industria alimentara unde vor fi prezenti procesatori si furnizori de solutii din industria alimentara si, cea de-a treia, AGRO ZOO - Targul pentru animale si pasari de rasa. Tot fermierilor le este adresata si partea specializata a evenimentelor, Forumul Agricol 2012.

Dezbaterile si prezentarile care vor avea loc in cursul acestui forum vor veni in beneficiul fermierilor din Regiunea Moldovei, a antreprenorilor din sectorul agricol si din industria agroalimentara, asociatii si organizatii nonguvernamentale si reprezentanti ai mediului academic.

Forumul va fi urmat de Balul Fermierilor, care va oferi un cadru informal de socializare, de premiere a excelentei in domeniul agricol si de relaxare pentru fermierii din Regiunea de Nord-Est.

Completarea suitei de manifestari de specialitate cu cele adresate comunitatii, care se vor desfasura in cadrul Festivalului Naturii, va duce la initierea unui eveniment de referinta pentru Regiunea de Nord-Est, zona a tarii cu o puternica traditie agrara si cu un potential substantial de dezvoltare. Cele doua evenimente devin complementare prin faptul ca acopera intreaga plaja a celor interesati de domeniul agricol.

Cele patru zile pline de manifestari de specialitate, dar si adresate comunitatii vor facilita accesul fermierilor la informatie, contactul direct cu producatorii si importatorii si comercializarea diverselor produse. De asemenea, micii producatori din judetele Moldovei au in aceasta perioada oportunitatea unica de a-si desface marfurile in fata unui public atras de produse de calitate, naturale, ecologice.

Foto: expoagralim.ro

     
Tag-uri: targ, Iasi, Agralim
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii