A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817107.6044.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cei mai buni electricieni din tara se intalnesc, la Iasi, in cadrul competitiei nationale Trofeul Electricianului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-07-2013, ora 08:06

Cei mai buni electricieni din tara se intalnesc, la Iasi, in cadrul competitiei nationale Trofeul Electricianului

Articol de Madalina Irimia

Capitala Moldovei gazduieste, incepand de marti, 9 iulie, cea de-a XXXIV-a editie a Trofeului Electricianului, competitie de traditie ce reuneste aproximativ 120 de electricieni de la principalele companii de distributie a energiei electrice sau prestatoare de servicii in acest domeniu.

Participantii se vor intrece in cadrul a trei probe prin intermediul carora le vor fi testate cunostintele teoretice si practice. Competitia cuprinde atat sectiuni individuale, cat si pe echipe pentru sapte specializari: exploatare statii de transformare, exploatare retele de medie si joasa tensiune, PRAM masura energie electrica, montare si reparatii echipament primar) 110 KV si medie tensiune din statii, montare si reparatii instalatii de medie tensiune si joasa tensiune (posturi de transformare, linii electrice aeriene si subterane) si defectoscopie linii electrice subterane de medie si joasa tensiune.

In ultima zi a concursului, joi, 11 iulie, participantii vor putea vizita standurile expozitionale ale unor companii furnizoare de echipamente din domeniu, iar la finalul zilei vor fi desemnati castigatorii din acest an ai trofeului, atat la sectiunile individuale si pe echipe, precum si pe companii.

A devenit o traditie ca, in fiecare an, competitia Trofeul Electricianului sa se desfasoare inainte de 20 iulie, sarbatoarea Sfantului Ilie, patronul si protectorul celor care lucreaza in domeniul energetic.

     
Tag-uri: concurs, EON, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii