A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866021.0027.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Catalin Morosanu ii indeamna pe tineri sa renunte la fumat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
09-04-2014, ora 12:04

Catalin Morosanu ii indeamna pe tineri sa renunte la fumat

Articol de Alexandra Stefanescu

Tineretul Democrat Liberal impreuna cu Societatea Studentilor Medicinisti Iasi, a organizat pe data de 7 Martie, ziua Mondiala a Sanatatii, incepand cu ora 17:30 Crosul ”Da STARTUL acum unei vieti fara TUTUN!” in parcul Expozitiei, Copou.

Au participat mai multi tineri, membri ai organiaztiei de tineret conduse de presedintele Catalin Morosanu, alaturi de studentii de la Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T Popa.

Startul s-a dat din parcul Expozitiei Copou, deplasandu-se pana la rond Agronomie si inapoi, avand toti acelasi mesaj imprimat pe tricouri albe ”Da STARTUL acum unei vieti fara TUTUN!”

Totul s-a desfasurat sub ochii presei si a decurs fara incidente neplacute.

Ne-am alaturat acestei campanii in vederea informarii si educarii tinerilor si a comunitatii cu referire la tutun. Acest lucru pune in pericol viata fiecarui fumator si a celor din jurul sau, familia si prietenii care nu fumeaza. Din cate stim si fumatul pasiv este periculos. Ar trebui sa ne implicam mai des cu totii in activitati pro sanatate si pro sport. Sunt bucuros ca am participat la aceasta actiune alaturi de tineret. Impreuna sa promovam sanatatea! „ a declarat presedintele organizatiei judetene de tineret Catalin Morosanu.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii