ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-09-2015, ora 12:38

Casa Share 4. O familie din Iasi a primit o casa noua

Articol de Madalina Irimia
Proiectul Casa Share a ajuns la cea de-a patra locuinta ridicata de la zero. Trei minori si parintii lor au primit o casa complet mobilata si dotata, dupa ce locuinta lor s-a facut scrum din cauza unui scurtcircuit. Voluntari din tara si din strainatate s-au mobilizat exemplar si au reusit, ca, in doar la o luna de la incendiu, sa le predea celor cinci cheile noii locuinte.

In urma cu o luna, casa familiei Paraleste s-a facut scrum intr-un incendiu provocat de un scurtcircuit. Parintii si cei trei copii minori au ramas fara un acoperis deasupra capului, dar voluntarii de pe Facebook au reusit ca in doar 30 de zile sa le ridice o casa noua. Noua locuinta are trei camere si a fost mobilata modern.

“E o minune, n-am cuvinte sa spun, e un vis frumos pe care-l traiesc,” spune Constantin Paraleste.

“Totul e foarte frumos, nu ne asteptam la asa ceva, e foarte, foarte placut,” a spus si sotia barbatului.

Casa Share 4 a fost ridicata tot cu ajutorul voluntarilor. Bogdan Tanasa, cel care a initiat proiectul, a primit sprijin inclusiv de la straini.

“Foarte mult ajutor financiar a venit si din partea unor baieti, Dave, Robert, din Elvetia, oameni straini, care nu au nicio treaba cu Romania, dar au vazut povestea copiilor , casa arsa,” a explicat si Bogdan Tanasa, initiator proiect.

Irina Doce Condrat, voluntar: odata ce ai intrat in proiectul Casa Share, e foarte greu sa te desparti de el. E minunat sa-i vezi, sa fii impresionat pana la lacrimi de emotia copiilor.”

“E ceva care ne face sa ne simtim impliniti. Fericirea mea se gaseste in a ajuta pe alta lume atat cat pot,” a spus si Diana Kiara, voluntar.

Inititorul proiectului Casa Share promite ca, in curand, va incepe lucrarile la cea de-a cincea locuinta.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: casa share, iasi, proiect
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii