ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-02-2015, ora 09:15

Cartuse de vanatoare descoperite la Vama Albita

Articol de Madalina Irimia
O echipa comuna formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit in autoturismul unui cetatean din Republica Moldova 4 cartuse de vanatoare, pe care barbatul nu le-a declarat la controlul de frontiera.

In data de 4 februarie, ora 00.30 la P.T.F. Albita/ITPF Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei cetateanul din Republica Moldova Daniel G., in varsta de 24 de ani, conducand un autoturism marca BMW, inmatriculat in Bulgaria.

La controlul de frontiera au fost descoperite in cotiera autoturismului 4 cartuse de vanatoare calibru 12 mm avand capsa metalica nepercutata.

„Cu privire la cele constatate Daniel G. a declarat ca a luat cartusele de vanatoare, ca amintire de la un prieten cu care a fost la vanatoare in R.Moldova. barbatul a mai adaugat faptul ca nu a stiut ca nu are voie sa treaca frontiera cu cartusele in cauza, fara documente legale.”, mentioneaza comisar sef de politie Nelu Zaharia, purtator de cuvant al STPF Vaslui.

Politistii de frontiera i-au intocmit lui Daniel G. lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Foto: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii