ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-02-2014, ora 12:20

Carte de identitate falsa descoperita de politistii de frontiera ieseni

Articol de Alexandra Stefanescu

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penala unui barbat care a prezentat la controlul de frontiera o carte de identitate falsa.

In ziua de 1 februarie, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare din tara, conducand un microbuz inmatriculat in Spania, Eugen Z., in varsta de 48 de ani, care a prezentat la control o carte de identitate romaneasca. Barbatul mai avea asupra sa si un pasaport eliberat pe numele sau de autoritatile din Republica Moldova. La controlul de frontiera lucratorii nostri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea cartii de identitate romanesti prezentata de barbat, fapt pentru care au efectuat verificari suplimentare. In urma cercetarilor politistii de frontiera au stabilit ca documentul este fals, seria apartine unei carti de identitate eliberata pentru o tanara, iar codul numeric personal nu a fost atribuit niciunei persoane”, a declarat purtatorul de cuvant al IJPF Iasi, Denis Mihaela Lazar.

Barbatul a declarat ca a procurat cartea de identitate romaneasca, prin intermediul sotiei, de la un cetatean moldovean, platind acestuia suma de 600 euro.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat si fals privind identitatea.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii