A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830734.2576.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Carduri de reduceri pentru proiecte urbane. Mai multi antreprenori din Iasi dau reduceri clientilor si fac donatii pentru ei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-11-2015, ora 08:11

Carduri de reduceri pentru proiecte urbane. Mai multi antreprenori din Iasi dau reduceri clientilor si fac donatii pentru ei

Articol de Cristian Amariei
10 antreprenori din Iasi au demarat un program de sprijinire a economiei locale. Au tiparit cateva mii de carduri pe care le-au impartit in oras, iar pe baza lor ofera reduceri substantiale celor care le cumpara produsele. Iar pe langa discount-urile pe care le ofera s-au angajat sa si doneze bani intr-un fond comunitar. Suma care se va strange va fi folosita pentru sprijinirea unor proiecte care sa ridice calitatea vietii urbane, fie ca este vorba despre amenajarea de parcari, ecologizarea orasului sau initierea unor campanii in domeniul sanitar.

Pe baza cardului, clientii primesc o reducere de 10 la suta. Dar nu este singura societate care ofera astfel de discount-uri. Proprietarii unor magazine alimentare, cafenele, cofetarii , restaurante si localuri au decis sa se implice in proiect si sa le ofere iesenilor reduceri. In acest mod reusesc sa atraga clienti si, totodata, sa finanteze proiecte care duc la dezvoltarea orasului.

"Clientul merge la antreprenor, arata cardul si automat are parte de o reducere intre 3 si 10 la suta. La randul lor, antreprenorii ofera inapoi comunitatii, contribuind la un fond care se numi Cardul Comunitatii, iar prin acest fond vor fi finantate proiecte si initiative iesene," a spus Alexandra Anghel, coordonator proiect Cardul Comunitatii.

"Ies cu amicii in oras, am acolo o nota de plata ceva mai mare si cardul imi prinde bine si astfel investesc si in comunitate."

"Ajut la dezvoltarea economiei locale si aflu despre antreprenorii care dezvolta economia locala si produsele traditionale," sunt de parere cei care au incercat cardul.

Pana acum, 10 antreprenori locali s-au angajat sa le ofere clientilor reduceri si sa doneze bani in numele lor. Dar initiatorii proiectului isi doresc sa atraga cat mai multi oameni de afaceri.

Nicoleta Hritcu, antreprenor local: "pentru mine, acest proiect este un act constient catre schimbare. Cu toti ne dorim un Iasi mai frumos si mai curat, numai ca de data aceasta trebuie sa facem si noi ceva in acest sens, nu putem doar sa asteptam de la autoritatile locale."

Adrian Macovei, administrator cafenea: "este o oportunitate pentru antreprenorii locali sa promoveze , nu stiu, bussiness-urile locale si sa creasca o data cu cererea clientilor."

Intrebat ce proiect ar vrea sa vada realizat de pe urma acestor bani, Iustinian Rusu Cozma, antreprenor local, a raspuns: "parcarile, daca s-ar rezolva cu parcarile in Iasi ar fi super."

Initiatorii proiectului spera sa stranga din donatiile antreprenorilor, intr-o prima faza, 5.000 de euro. Banii vor fi folositi pentru finantarea unui proiect care sa contribuie la imbunatatirea vietii urbane.

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, card, reduceri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Stewartmeevy,  29.06.2017 02:53

wh0cd435196 Doxycycline Monohydrate seroquel bipolar

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii