A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865173.7942.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Caravana Start Me Up ajunge la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-06-2013, ora 08:04

Caravana Start Me Up ajunge la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Joi, 4 iulie, Caravana Start Me Up ajunge la Iasi! In cadrul evenimentului, echipa Akcees va sustine un workshop despre antreprenoriat si va aduce in fata audientei antreprenori de succes care isi vor impartasi propriile experiente. Tinerii care vor sa isi descopere potentialul antreprenorial sunt invitati sa se inscrie completand formularul disponibil online la http://startmeup.ro/caravana/iasi/. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile!

Vintage Cafe gazduieste joi, 4 iulie, Caravana Start Me Up, eveniment ce face parte din campania nationala de promovare a antreprenoriatului organizata de Akcees si care se bucura de prezenta unor reprezentanti de marca ai mediului antreprenorial romanesc. Printre invitatii speciali se numara Razvan Girmacea (antreprenor serial, fondator Monitor Backlinks), Marius Ursache (Co-Fondator si Chief Creative Officer Grapefruit) sau Adriana Ursache (Fondator Worksurfers).

Caravana Start Me Up marcheaza totodata si lansarea celui de-al doilea numar din revista Akcees, o revista cu, despre si pentru tineri antreprenori. In paginile revistei cititorii vor gasi povesti despre antreprenoriat, evenimente relevante si resurse utile care ii vor ajuta sa isi dezvolte companiile mai repede si mai eficient si le vor oferi inspiratia de care au nevoie pentru a porni la drum pe cont propriu.

Succesul primei editii a scolii de antreprenoriat Start Me Up ne-a determinat sa mergem mai departe si sa continuam sa dezvoltam proiectul. Caravana Start Me Up este o campanie nationala de promovare a antreprenoriatului, iar obiectivul nostru este ca participantii sa inteleaga la final ce inseamna sa fii antreprenor si sa aiba ocazia de a discuta in mod direct cu oameni care au reusit pe cont propriu. Ii invitam pe tinerii care vor sa isi descopere potentialul antreprenorial sa fie alaturi de noi la evenimentele din cadrul Caravanei”, a spus Irina Nicoleta Scarlat, Co-Fondator Akcees si Project Manager Start Me Up.

Start Me Up este singura scoala de antreprenoriat din Romania in cadrul careia participantii genereaza idei si dezvolta concepte viabile de business alaturi de investitori si antreprenori consacrati. Cea de a doua editie a evenimentului se va desfasura in perioada 21 – 27 iulie la Pensiunea Speranta din Predeal, iar ineditul acesteia consta in organizarea Caravanei Start Me Up, campanie nationala de promovare a antreprenoriatului in Romania.

Caravana Start Me Up se va desfasura intre 20 iunie si 4 iulie in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Constanta, Galati si Iasi. Antreprenori si investitori importanti din Romania au ales sa se alature acestei campanii nationale de sustinere a antreprenoriatului si sa impartaseasca tinerilor propriile experiente. Participarea la evenimentele Caravanei Start Me Up este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierea se realizeaza online pe site-ul evenimentului http://startmeup.ro/caravana/.

Start Me Up este un eveniment organizat cu sprijinul Microsoft, SAP Romania, Okapi Studio, Skobbler, [e-spres-oh] si al partenerilor logistici Vintage Café, Pensiunea Speranta, TechHub Bucharest, How to Web, Smart Bill, Red Bull, Staropramen, Brandshout, Sketch Group si Blogal Initiative.

Mediatizarea proiectului este asigurata de Ziarul de Iasi, IasiFun, Agenda de Iasi, News Iasi, Altiasi.ro, Cronica de Iasi, Iasiciteste.ro, Iasi365, Iasi Live, Asociatia Industrii Creative, Incubator 107 Iasi, Prime Iasi, Fundatia Comunitara Iasi, AIESEC Iasi, Asociatia Chemis..

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii