A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727676895.5094.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Caragiale in pagini si memorii iesene
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-11-2012, ora 05:50

Caragiale in pagini si memorii iesene

Articol de Madalina Irimia

In contextul „Zilelor I. L. Caragiale la Iasi”, eveniment initiat de Consiliul Judetean Iasi, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Muzeul Literaturii Romane, Biblioteca Judeteana „Gheorghe Asachi” si Teatrul „Luceafarul”, amfiteatrul Colegiului „Costache Negruzzi” va fi gazda manifestarii stiintifice, culturale si artistice „Caragiale in pagini si memorii iesene” in ziua de joi, 29 noiembrie, incepand cu ora 16.00.

Intalnirea este coordonata si moderata de prof. dr. Camelia Gavrila, inspector scolar general, si se bucura de participarea unor oficialitati, personalitati din mediul academic si cultural – Nicolae Cretu, Bogdan Ulmu, Catalin Bordeianu, Daniel Corbu – precum si a unui numar de peste 150 de elevi si profesori din scoli iesene reprezentative.

Inspectoratul Scolar Judetean si-a asumat organizarea acestui eveniment considerand ca reprezinta un demers responsabil si necesar de promovare a culturii iesene si de racordare a acesteia la valorile nationale, precum si o oportunitate de a implica institutiile de invatamant si mediul educational, in general, in proiecte si parteneriate menite sa recupereze patrimoniul cultural local, sa-l puna in valoare si sa-i creasca prestigiul.

     
Tag-uri: I.L.Caragiale, Iasi, ISJ
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii