A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829311.2253.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Captura record de tigari la Albita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-12-2012, ora 12:55

Captura record de tigari la Albita

Articol de Cristian Amariei

Echipa comuna de control din cadrul P.T.F. Albita a descoperit in aceasta dimineata un tir incarcat cu sute de mii de pachete de tigari.

In jurul orei 05.40, in P.T.F. Albita, jud. Vaslui, s-a prezentat pentru a intra in tara, conducand un autocamion inmatriculat in R. Moldova, un barbat cu dubla cetatenie, romana si moldoveana. Conform documentelor, barbatul transporta borcane si avea ca destinatie Macedonia.

In baza profilului de risc, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care s-a constatat ca autocamionul este plin cu baxuri ce contineau tigari cu timbru de acciza R. Moldova.

In prezent sunt efectuate cercetari pentru stabilirea intregii cantitati de tigari, si depistarii tuturor persoanelor implicate, la finalizarea cazului urmand a fi luate masurile legale”, informeaza IJPF.

Foto: jurnal.md

     
Tag-uri: tigari, vama, Albita
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii