A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728204964.8385.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campusurile universitare din Iasi, in atentia politistilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-09-2012, ora 17:12

Campusurile universitare din Iasi, in atentia politistilor

Articol de Madalina Irimia

Premergator deschiderii anului universitar, politistii ieseni au demarat activitatile de informare pentru prevenirea furturilor in aceste zone. Astazi, 26 septembrie, in cea de-a treia zi din cadrul Saptamanii Prevenirii Criminalitatii politistii ieseni au continuat activitatile pe linia prevenirii furturilor.

Astfel, intre orele 10.30-12.00 politistii de prevenire si politistii de proximitate ai Biroului pentru Centrul Universitar au organizat o actiune stradala de informare ce a avut loc in Complexul Studentesc Tudor Vladimirescu. Activitatea a fost prilejuita de inceperea anului universitar, grupul tinta fiind reprezentat de studentii veniti in Iasi pentru cazare in camine. Tinerii care se aflau in zona au fost informati cu privire la principalele cauze care stau la baza comiterii furturilor din autoturisme si din camere de camin, precum si masurile ce trebuie adoptate de acestia pentru a nu deveni o victima.

Aceasta actiune este o continuare a demersului inceput ieri de politisti, cand au fost afisate postere cu caracter informativ pentru prevenirea furturilor de bunuri personale in caminele studentesti.

Totodata pe raza intregului judet, in cursul zilei de astazi, politistii au actionat atat in mediul urban, cat si rural pentru prevenirea infractiunilor de furt, in functie de problematica cu care se confrunta fiecare unitate de politie.

Saptamana Prevenirii Criminalitatii este un eveniment organizat la nivel national de Politia Romana incepand cu anul 2006 si vizeaza sensibilizarea populatiei cu privire la importanta prevenirii criminalitatii si la necesitatea adoptarii unor conduite antivictimale si antiinfractionale.

Manifestarea are un caracter unitar la nivel national, actiunile fiind organizate dupa urmatoarea structura: 24 septembrie - prevenirea delincventei juvenile, 25 septembrie - prevenirea victimizarii minorilor, 26-27 septembrie - prevenirea infractiunilor de furt, 28 septembrie - siguranta rutiera.

foto: ro.wikipedia.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii