A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663849.8639.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campanie de plantari de arbori in zona Ciurchi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-04-2013, ora 06:06

Campanie de plantari de arbori in zona Ciurchi

Articol de Madalina Irimia

La initiativa Primariei Municipiului Iasi, institutii precum Jandarmeria, Inspectoratul de Politie al Judetului Iasi, precum si S.C. Servicii Publice Municipale, S.C. Salubris S.A. Iasi, Politia Locala, vor desfasura o campanie de plantari de arbori in zona Ciurchi.

Fiecare din institutiile mentionate va fi reprezentata de un numar de voluntari care vor participa miercuri, 10 aprilie, incepand cu ora 11.00, in parcul Tatarasi Sud din zona Ciurchi, care vor planta puieti de arbori din specia stejar, castan, tei si malin.

Actiunea de plantare de arbori face parte din Campania de Primavara, campanie derulata in fiecare an de Primaria Municipiului Iasi. Aceasta actiune se doreste a fi un exemplu pentru toate institutiile publice din Iasi, precum si pentru institutiile private si a organizatiile neguvernamentale, pentru a se implica in actiunile organizate de municipalitatea ieseana in aceasta primavara.

Foto: clubuldepresatransatlantic.wordpress.com

     
Tag-uri: campanie, plantare, arbori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii