ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-03-2013, ora 11:09

Campanie de identificare a problemelor privind semnalizarea rutiera

Articol de Madalina Irimia

Politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei impreuna cu reprezentanti ai Biroului Strazi Municipale din cadrul Directiei Tehnice au demarat o companie de identificare a problemelor privind semnalizarea rutiera pe strazile din oras.

In acest sens, in prima etapa, se actioneaza pe arterele de circulatie reabilitate pentru identificarea indicatoarelor si marcajelor rutiere ce trebuie actualizate intrucat nu mai corespund situatiei din traffic, precum si necesitatea de a fi amplasate altele noi pentru a asigura fluenta traficului. Rezultatele obtinute vor fi centralizate si inaintate catre Comisia Municipala de Circulatie pentru a dispune masurile ce se impun in aceste situatii.

De asemenea, in ultima saptamana, politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei au continuat activitatile pe linia identificarii si ridicarii autoturismelor abandonate pe strazile din municipiul Iasi. Cu aceasta ocazie, politistii locali au identificat 12 autoturime abandonate carora li s-au aplicat somatii de instiintare pentru a fi eliberate locurile de parcare. In acest context, in urma procedurilor legale au fost ridicate de pe domeniul public 7 autovehicule abandonate pe bulevardul Dacia, bulevardul Poitiers, str. Zorilor, al. Rozelor si str. Moldovei.

Foto: aradon.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii