A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675818.4024.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campanie antifumat la Iasi cu tinta precisa: tinerii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-04-2014, ora 10:45

Campanie antifumat la Iasi cu tinta precisa: tinerii

Articol de Cristian Amariei

Societatea Studentilor Medicinisti Iasi, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi, din cadrul Agentiei Nationale Antidrog si Primaria Municipiului Iasi, lanseaza pe data de 2 aprilie, la Primaria Minicipiului Iasi, campaniile ”Spun STOP pentru ca POT! STOP fumatului!” si crosul ”Da STARTUL acum unei vieti fara TUTUN”, care au ca scop informarea populatiei si, in special, a tinerilor privind efectele distrugatoare ale fumatului asupra sanatatii, precum si dezbaterea ”Ma iubesti te Rog sa ma Pazesti!”, ce are ca scop implicarea si responsabilizarea comunitatii iesene cu privire la problematica consumului de droguri in randul tinerilor, care prezinta risc dublu de intoxicatie acuta si deces fata de adulti, astfel incat sa se poata interveni de timpuriu pentru eficientizarea prevenirii si a asistentei consumului de droguri.

Campaniile au in vedere desfasurarea de activitati de informare – educare/implicare a tinerilor si a comunitatii.

Invitati de onoare, pentru deschiderea activitatilor, sunt Ing. Mihai Chirica, Viceprimar al Municipiului Iasi si Sportivul de performanta Catalin Morosanu.

Dezbaterea cu tema ”Spun STOP pentru ca POT! STOP fumatului!” va fi sustinuta de Conf. Dr. Paraschiva Postolache, MD, PhD, FCCP de la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa”, Sef Sectie Clinica Recuperare Medicala Respiratorie - Spitalul Clinic de Recuperare Iasi, membru al Programului National ”STOP FUMAT” al Ministerului Sanatatii din Romania, Presedinte al Consiliului Guvernatorilor Mondiali al American College of Chest Physicians (ACCP) si Fellow al ACCP(FCCP), Lider National GOLD pentru Romania al European Respiratory Society, Coordonator al Grupului de Lucru de Reabilitare Respiratorie si Membru al Comitetului Sectiunii de Fiziopatologie Respiratorie al Societatii Romane de Pneumonologie.

Comisar Sef Ichim Romica, Sef al Centrului Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi, va sustine dezbaterea cu tema ”Ma iubesti te Rog sa ma Pazesti!”.

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: campanie, antifumat, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii