A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818213.2199.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Campania nationala ”Daramam ziduri pentru a construi punti”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-07-2013, ora 08:07

Campania nationala ”Daramam ziduri pentru a construi punti”, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASSOC va invita in data de 18 Iulie incepand cu ora 11 in Piata Unirii la intalnirea cu caravana CASPER din cadrul campaniei nationale ”Daramam ziduri pentru a construi punti”.

Derulata in cadrul proiectului “Servicii sociale integrate si formare vocationala pentru persoane cu dizabilitati”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, campania doreste sa atraga atentia asupra abilitatilor pe care le au persoanele cu dizabilitati si urmareste schimbarea mentalitatii opiniei publice referitoare la acest aspect.

Caravana care a pornit din Baia Mare in data de 1 Iulie 2013, va ajunge in Iasi in 18 Iulie 2013, urmand ca pe parcursul lunii iulie 2013 sa strabata in total 19 orase resedinta de judet: Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad, Zalau, Cluj Napoca, Alba Iulia, Targu Mures, Miercurea Ciuc, Bistrita, Suceava, Botosani, Iasi, Piatra Neamt, Bacau, Vaslui, Focsani, Galati si Braila. Elementul central al campaniei il constituie manifestul pe bicicleta sustinut de cunoscutul Florin Gerogescu, ciclistul nevazator, care va parcurge distantele intre orasele sus-amintite pe o bicicleta tandem (cu doua locuri) impreuna cu Alexandru Racanel, la fel cum au parcurs distanta Arad-Londra in 2012.

In paralel, o a doua caravana cu biciclisti in tandem va porni de la Asociatia Phoenix-Speranta din Medias, judetul Sibiu, in data de 2 iulie 2013, pentru a strabate celalalta jumatate de tara: Medias, Sibiu, Deva, Timisoara, Resita, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Slatina, Alexandria, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Brasov, Sfantu Gheorghe, Buzau, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Slobozia. In cadrul campaniei caravana va mai parcurge si orasele: Bucuresti, Voluntari, Giurgiu, Calarasi.

In fiecare oras, caravanele vor face vizite institutiilor locale: AJOFM, DGASPC, SPAS si ONG-uri unde vor transmite mesajul proiectului iar in piata centrala vor derula activitati interactive de sensibilizare a opiniei publice.

Foto: etransilvania.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii