ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-06-2013, ora 15:20

Campania Nationala „ASIGURA-TE!” ajunge in Iasi!

Articol de Cristian Amariei

Incepand de astazi, 27 iunie, „GHIDUL ASIGURATULUI” va fi distribuit gratuit in principalele intersectii ale orasului, iar iesenii vor afla astfel cele mai importante informatii despre asigurarile auto, de locuinte, de viata, de sanatate si de calatorie.

Etapa a III-a a celei mai ample campanii de informare in asigurari din Romania – Campania Nationala „ASIGURA-TE!”, a debutat pe 20 iunie si se va desfasura timp de 3 luni. Aceasta este realizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania, IGPR - Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera, ISUMB - Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si ANAT - Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, cu sprijinul unor importante companii de asigurari si de intermediere in domeniu.

In perioada 20 iunie - 20 septembrie vor fi distribuite in intreaga tara peste 800.000 de brosuri informative gratuite. Materialul aduce, intr-un format atractiv si cu un stil accesibil, informatiile de baza cu privire la asigurarile auto, RCA si CASCO, de locuinte, de viata, de sanatate si de calatorie. „GHIDUL ASIGURATULUI” va ajunge in marile intersectii din Bucuresti si din principalele 20 de orase din tara. De asemenea, promoteri dedicati vor distribui brosurile in principalele centre comerciale din marile orase.

"GHIDUL ASIGURATULUI" a ajuns pana acum la publicul larg si prin intermediul cotidianului ZIARUL FINANCIAR si al saptamanalului BUSINESS MAGAZIN.

     
Tag-uri: campanie, Iasi, ghid
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii