A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664190.7066.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Call for papers: Simpozionul Stiintific International „GEOMAT 2013”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
07-05-2013, ora 06:01

Call for papers: Simpozionul Stiintific International „GEOMAT 2013”

Articol de Madalina Irimia

Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului (HGIM) a Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi organizeaza Simpozionul Stiintific International „GEOMAT 2013” in perioada 14-16 noiembrie 2013. Evenimentul va reuni un jubileu al educatiei ingineresti, va gazdui un salon de inventii si prezentari de lucrari stiintifice.

Jubileul marcheaza 200 de ani de la infiintarea invatamintului ingineresc romanesc de catre Gheorghe Asachi in cadrul Academiei Domnesti de la Iasi prin crearea unei „clase de inginerie si hotarnicie in limba romana”. Pe 15 noiembrie 1813 a fost semnat „actul de nastere a intregului invatamant ingineresc romanesc”.

In cadrul manifestarii stiintifice se vor aborda problematici actuale si de interes mondial din urmatoarele domenii: Geodezie si Cartografie; Masuratori geodezice ingineresti; Fotogrammetrie si Teledetectie; Cadastru si Publicitate imobiliara; Evaluari imobiliare; Sisteme Informatice Geografice.

Cei interesati sa se inscrie cu lucrari stiintifice la simpozion trebuie sa trimita un rezumat de maximum 200 de cuvinte pina pe 30 iunie 2013. Inscrierea se face online pe http://geodesy.hidromed.ro/regform.html iar confirmarea acceptarii lucrarii va fi facuta de organizatori pe 10 iulie 2013. Din comitetul stiintific al simpozionului fac parte 20 de profesori de prestigiu din domeniu, din tari precum Germania, Grecia, Portugalia, Republica Moldova si Romania.

Simpozionul este organizat de HGIM in colaborare cu Facultatea de Geodezie de la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, Departamentul de Topografie de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara si International Federation of Surveyors.

Foto: atrag.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii