A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665105.234.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Calificativul maxim “Grad de Incredere Ridicat” pentru USAMV Iasi din partea ARACIS
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-09-2013, ora 16:00

Calificativul maxim “Grad de Incredere Ridicat” pentru USAMV Iasi din partea ARACIS

Articol de Madalina Irimia

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi va primi, maine, 20 septembrie, din partea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) certificatul care atesta obtinerea calificativului “Grad de Incredere Ridicat”.

Inmanarea va avea loc in cadrul unei sedinte speciale, la care vor participa presedintele ARACIS prof. univ. dr. Ioan Curtu, directorul misiunii prof. dr. univ. Mihai Octavian Popescu, membrii Consiliului de Administratie, ai Senatului USAMV Iasi, parteneri din mediul academic, absolventi si studenti. Evenimentul este programat pentru ora 14.00 si va avea loc in Sala Senat.

USAMV Iasi a fost supusa evaluarii institutionale externe, periodice in luna iunie a acestui an, pentru programele de studii de baza: Agronomie, Horticultura, Zootehnie si Medicina Veterinara. Evaluarea a fost realizata de catre un colectiv desemnat de ARACIS, format din cadre didactice din Romania si strainatate. In urma acestei evaluari Universitatea a demonstrat ca are o baza materiala de exceptie, iar calitatea proceselor didactice este la nivelul standardelor si criteriilor stabilite de ARACIS. Mai trebuie precizat ca prin Legea Educatiei Nationale se stabileste ca universitatile sa fie evaluate periodic la 5 ani, in vederea diagnosticarii standardului de calitate existent in institutii. Ca finalitate, aceste proceduri au menirea de a creste performantele proceselui didactic si de a realiza pregatirea viitorilor specialisti in concordanta cu cerintele pietei. In urma cu 5 ani, USAMV Iasi a primit din partea ARACIS tot calificativul “Grad de Incredere Ridicat”.

In acest an USAMV Iasi a avut parte si de o alta vizita din cadrul evaluarii internationale EUA (Asociata Universitatilor din Europa) in urma careia s-a intocmit un raport prin care se apreciaza nivelul ridicat al standardului de calitate.

     
Tag-uri: USAMV, Iasi, ARACIS
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii