A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834141.8595.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Calculatorul oficial al timbrului de mediu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
15-03-2013, ora 11:14

Calculatorul oficial al timbrului de mediu

Articol de Alexandra Stefanescu

Astazi a intrat in vigoare noua taxa auto. Conform Ordonantei de Urgenta privind timbrul de mediu pentru autovehicule, publicata in Monitorul Oficial, in noua formula de calcul, timbrul de mediu mentine cote similare celor din prezent pentru tehnologia Euro 5 si mareste cotele pentru tehnologiile Euro 4 si Euro 3. Pe de alta parte, pentru masinile cu motorizari non-Euro, Euro 1 si Euro 2, valoarea timbrului de mediu va scadea fata de nivelul cuantumului actual.

Incepand de astazi, pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu este disponibil calculatorul care va ajuta soferii sa afle valoarea timbrului de mediu.

In calculul taxei se va tine cont numai de emisiile de CO2 ale autovehiculului, valoare ce va fi inmultita cu valoarea in euro a fiecarui gram si cu cota de reducere a timbrului exprimata in functie de vechime. Vechimea autovehiculului se calculeaza in functie de data primei inmatriculari a acestuia, se precizeaza la articolul 6, alineatul 5 al Ordonantei.

Calculeaza aici taxa auto

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
VLADOIU NECULAI,  30.07.2013 16:00

CUM POT AFLA FORMULA DE CALCUL AL TIMBRULUI DE MEDIU PENTRU AUTO UTILIZAT DE ANAF IAŞI . SUMA STABILITA DE ANAF IASI ESTE MAI MARE CU 50% FAŢA DE CEA DIN FORMULA LEGALA.

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii