A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835220.5826.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Calatorie intrerupta de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-07-2015, ora 08:44

Calatorie intrerupta de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni ITPF Iasi au depistat si retinut patru cetateni din R. Moldova care au incercat sa intre ilegal in Romania.

La sfarsitul saptamanii trecute, Dispeceratul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni, judetul Iasi, a fost informat, de catre o persoana de sprijin si de catre politistii de frontiera moldoveni, ca au fost observate patru persoane la malul moldovenesc al raului Prut care intentionau sa treaca ilegal in Romania.

„In cel mai scurt timp lucratorii nostri s-au deplasat, in zona de responsabilitate, pe directia localitatii de frontiera Zberoaia, unde au depistat, in apropierea malului raului Prut, patru tineri care nu isi justificau prezenta in zona, fapt pentru care politistii de frontiera i-au condus la sediul sectorului, in vederea stabilirii identitatii si efectuarii cercetarilor. In urma verificarilor specifice efectuate, cu sprijinul politistilor de frontiera moldoveni si din declaratiile barbatilor, politistii de frontiera au stabilit ca acestia sunt cetateni din Republica Moldova, cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani, care au trecut inot raul Prut cu intentia de a vizita Romania.”, au declarat reprezentantii ITPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit celor patru tineri lucrare penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat.

Conform Acordurilor incheiate intre Romania si Republica Moldova, la finalizarea cercetarilor, tinerii au fost predati autoritatilor de granita ale statului vecin.

Sursa: 7est.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii