A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719814134.8729.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Calatorie ilegala intrerupta de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-08-2015, ora 09:10

Calatorie ilegala intrerupta de politistii de frontiera ieseni

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera ieseni au depistat si retinut doi cetateni din Siria care au incercat sa intre ilegal in Romania, cu scopul de a ajunge in Germania.

La sfarsitul acestei saptamani, Dispeceratul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi a fost informat, de catre o persoana de sprijin, ca in zona de responsabilitate, pe directia localitatii de frontiera Petresti, la malul raului Prut, a observat doua persoane care nu isi justficau prezenta in zona.

Imediat a fost declansata o actiune specifica, in cadrul careia politistii de frontiera au depistat, doi barbati care nu vorbeau foarte bine limba romana, motiv pentru care au fost conduse la sediul sectorului in vederea stabilirii identitatii si efectuarii cercetarilor.

Potrivit ITPF Iasi, „In urma verificarilor specifice efectuate, cu sprijinul autoritatilor din R. Moldova si din declaratiile celor doua persoane, politistii de frontiera au stabilit ca acestea sunt doi cetateni din Siria, cu varste de 21, respectiv 33 ani, care au trecut raul Prut cu intentia declarata de a se deplasa in Germania. Totodata lucratorii nostri au mai stabilit faptul ca tanarul in varsta de 21 ani a fost depistat, in data 14 iulie a.c., de politistii de frontiera galati incercand sa intre ilegal in Romania.”

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pe numele barbatilor sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara, prin trecere ilegala a frontierei de stat a Romaniei. In baza acordurilor incheiate intre Romania si Republica Moldova, la finalizarea cercetarilor cele doua persoane au fost predate autoritatilor de granita ale statului vecin.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii