A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720184366.4872.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Calatorie cu roller coaster sau zbor pe aripa unui avion, experimentate prin tehnologia Oculus, la Palas
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-10-2015, ora 10:38

Calatorie cu roller coaster sau zbor pe aripa unui avion, experimentate prin tehnologia Oculus, la Palas

Articol de Cristian Amariei
Prima locatie din tara in care se poate experimenta realitatea virtuala OCULUS a fost deschisa, de curand, la Palas Mall. Pasionatii de gaming si de tehnologia de ultima generatie au acum posibilitatea de a le combina intr-o maniera inedita.

De curand, iesenii au ocazia unica de a calatori intr-un roller coaster, de a vedea cum este sa zbori ca o pasare deasupra muntilor sau cum se vede privelistea de pe aripa unui avion. Totul este posibil cu ajutorul tehnologiei OCULUS, care te transpune in mijlocul actiunii, beneficiind de adrenalina si suspans. OCULUS, locatie situata la parterul Atriumului Palas Mall, face accesibila publicului larg lumea Hi Tech. Adresat tuturor categoriilor de varsta, OCULUS este cel mai nou si performant dispozitiv de redare a realitatii virtuale, prevazut cu un ecran tridimensional si un tracker de miscare. Astfel, orice schimbare a pozitiei capului, a corpului sau a privirii este monitorizata si redata in realitatea virtuala, fiind simulata in imaginea care ruleaza.

Experienta pe care o ofera OCULUS este totala, prin miscare, senzatia de realitatea, sunet high fidelity si imaginea tridimensionala, la 360 de grade. Pentru aceasta, clientii au la dispozitie prototipul de ultima generatie pentru redarea realitatii virtuale, OCULUS RIFT DK2, la Palas Mall fiind prima locatie din tara unde poate fi folosit de publicul larg. Cei dornici sa patrunda in realitatea virtuala si sa experimenteze senzatiile speciale pot opta pentru sase demo-uri, cu o durata intre doua si cinci minute, preturile fiind cuprinse intre 20 si 25 de lei. Printre acestea se numara si un film cu roller coaster, preferat de majoritatea clientilor, care este realizat cu o precizie perfecta pana la cele mai mici detalii, pentru ca actiunea sa fie atat de reala, pana la pierderea echilibrului. Amatorii de aventura pot alege rolul unei pasari care zboara deasupra muntilor sau pentru o calatorie pe aripa unui avion, intr-o filmare reala, iar cei mici se pot imprieteni cu un arici.
     
Tag-uri: iasi, palas, oculus
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii