ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SPORT
09-09-2014, ora 12:49

CSMS si-a concediat golgheterul! Echipa ieseana i-a reziliat contractul lui Clement Palimaru

Articol de Cristian Amariei
CSMS Iasi a transferat cinci fotbalisti. Echipa ieseana i-a achizitionat pe Valentin Cosereanu, Cristian Melinte, Valentin Dima si Gomo Onduku, care au jucat ultima data la Concordia Chiajna, si pe Kabiru Akinsola, fost jucator la L'Hospitalet, in liga a treia spaniola.

Pentru a echilibra numeric lotul, oficialii ieseni au negociat despartirea de cinci jucatori care au inceput campionatul la gruparea din Copou, Milan Mitic, Bogdan Visa, Iulian Vladu, Gabriel Bosoi si Clement Palimaru. Dintre acestia, doar Palimaru a fost de acord sa rupa colaborarea cu CSMS, golgheterul echipei iesene in sezonul trecut urmand sa-si caute o alta echipa.

Informatiile au fost confirmate de presedintele CSMS, Florin Prunea: "Cosereanu, Melinte si Dima se pregatesc de saptamana trecuta cu noi, Akinson vine la noapte, pe Onduku il asteptam maine. Cu exceptia lui Onduku, care a semnat pe un an, cu ceilalti patru ne-am inteles pentru contracte pe trei ani. De plecat, pleaca doar Palimaru, cu care am reziliat contractul. Mitic, Visa, Bosoi si Vladu nu au fost de acord cu propunerile noastre de intrerupere a colaborarii, asa ca vor ramane in lot".

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii